Yoga Gives Back

Ons doel is de wereldwijde yoga gemeenschap te mobiliseren om Indiase vrouwen in staat te stellen een duurzaam bestaan op te bouwen. Onze missie is tweeledig: Financiering en Bewustwording. Ten eerste werven we fondsen om vrouwen in India financieel te ondersteunen. Ook ontwikkelen we "Sister Aid" programma's waarbij YGB direct geld investeert in onderwijs, beroepsopleidingen en micro krediet programma's voor moeders, meisjes en weeskinderen die het moeilijk hebben. 

Daarnaast werken we aan bewustwording door een gebaar te maken naar yogastudio's en hen te vragen mee te helpen door middel van yogalessen en evenementen voor dit goede doel. Studio na studio delen we de realiteit van het leven van deze vrouwen en nodigen we de wereldwijde yoga-gemeenschap uit om mee te doen in onze campagne om te helpen de armoede in India te verlichten.

In Nederland bestaat het team van Yoga Gives Back uit vijf personen met ieder hun eigen vakgebied. Anouk Prop van Eaudizee neemt het organiseren van relay classes voor haar rekening. Tevens onderhoudt zij de nationale en internationale contacten en draagt zij de verantwoordelijkheid voor alle publicaties omtrent Yoga Gives Back.

http://www.yogagivesback.nl/