'Every day is a journey, and the journey itself is home.' Matsuo Basho

Waarom op reis met Eaudizee?

Soms heb je het gevoel dat je niet op de juiste weg zit of lijkt het wel of je de weg volledig kwijt bent. Je komt allerlei obstakels tegen op je pad en je kunt ze niet meer alleen de baas. Je loopt vast. Je blijft ronddraaien in cirkeltjes. Iedere stap die je zet loopt op niks uit en hoe je ook probeert…je komt maar niet vooruit. Je wereld wordt steeds kleiner. Gevangen in jezelf, terwijl je tegelijkertijd steeds verder van jezelf verwijdert raakt. Moederziel alleen dobberend in een stuurloos bootje midden op zee.

Dan kan het helpen om van koers te veranderen. Het roer om. Alles eens over een andere boeg te gooien. Stap in de wereld van Eaudizee en ga mee op reis naar JOU. Laten we samen de verschillende delen van jezelf doorkruisen. Deze delen zijn vaak met elkaar verbonden. Maar net zoals in de echte wereld, kunnen sommige delen van jezelf in de loop van de tijd door erbarmelijke omstandigheden los geraakt zijn van elkaar. De kunst is om vergeten landen weer te ontdekken en kijken waar bruggen gelegd kunnen worden, zodat je weer een geheel wordt. Net als Odysseus trotseer je jouw oceanen om dieper bij je eigen kern uit te komen. Je persoonlijke ontwikkeling is jouw heldentocht.

Je komt voor grote avonturen te staan en de reis zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Het kan behoorlijk stormen. Maar aan de horizon bevindt zich altijd nieuw land. En je bent niet alleen. Odysseus stond er ook niet in zijn eentje voor. Mentes begeleidde hem op zijn weg. Ook jij kunt rekenen op persoonlijke deskundige begeleiding. Samen stippelen we de route uit naar waar jij wilt uitkomen. Je hoeft daarbij de eindbestemming misschien niet eens te bereiken. De reis brengt je op plekken waar je nu wil en kan zijn. Het gaat tenslotte niet altijd om het einddoel, de weg ernaar toe is vaak al mooi genoeg.