'Focus on the journey, not the destination. Joy is found not in finishing an activity but in doing it.' Greg Anderson

Agenda

Eaudizee

Naast individuele coachingsessies of groepsworkshops op afspraak (ook buiten kantoortijden mogelijk), biedt Eaudizee ook een aantal activiteiten aan dat voor iedereen toegankelijk is. Kijk op de facebookpagina  van Eaudizee voor meer informatie omtrent events.

Expedition KILI

Klim In Liefde voor India 

Binnenkort gaat er een zeer bijzondere expeditie in twee delen van start met als doel zoveel mogelijk weeskinderen van Deenabandhu Trust in India op weg naar de top te helpen!

Part 1
Psychologe, yogadocente en toegewijde Yoga Gives Back ambassadeur Anouk Prop vertrekt eind september 2013 naar het weeshuis Deenabandhu Trust in het zuiden van India om zich daar 4 maanden als vrijwilliger in te zetten op het gebied van yoga, trauma healing en trainingen voor docenten.

Part 2
Op Valentijnsdag 2015 vertrekt team KILI (Anouk Prop, Louis Prop, Paul van Aubel en Phily Aerssens) naar Afrika om daar in 7 dagen de Kilimanjaro te beklimmen. Deze zware tocht naar de top dragen ze op aan de weeskinderen van Deenabandhu Trust.

Ga met ons mee op deze inspirerende tocht! We kunnen jouw steun goed gebruiken. Kijk op de website voor meer informatie en volg ons via FB.
Spread the word! Help a child reach the sky!

www.expedition-kili.nl

 

Eaudizee proudly presents: Marieke Vliegen

Marieke zal in de komende periode gedurende de Expedition KILI van Anouk Prop de honneurs bij Eaudizee waarnemen. Je kan bij haar terecht voor de wekelijkse yogalessen, individuele intakes en sessies en Stadsverlichting. Marieke ontvangt je vol enthousiasme en met een warm hart. Marieke is te bereiken via mariekevliegen@eaudizee.com 
 


 

Yoga at De Brandweer - Ignite your inner fire! 

Vanaf woensdag 29 oktober start Eaudizee met yogalessen bij De Brandweer. Van 13.00 -14.00 uur zal docente Marieke Vliegen je begeleiden tijdens een uur power yoga waarin je halverwege de week weer nieuwe energie kunt op doen. De les is een dynamische practice waar iedereen, met of zonder ervaring, aan kan deelnemen. Er wordt toegewerkt naar versterking van het lichaam en verstilling van de geest. Door je aandacht uit je hoofd en naar je lijf te verplaatsen vind je meer rust en balans tussen lichaam en geest. Ervaar wat yoga voor jou kan betekenen!
All levels zijn welkom.

Losse les € 8,50
10 lessen strippenkaart € 75,-
Aanmelden of vragen: mariekevliegen@eaudizee.com

 

Stadsverlichting

Yogaplace Maastricht en Eaudizee organiseren iedere 2e zondag van de maand Stadsverlichting. Stadsverlichting is een initiatief van Kris en Tijn Touber om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, stellen mensen hun huiskamers open voor meditatie. Manon Simonis, Yogaplace en Anouk Prop, Eaudizee stellen respectievelijk hun studio open bij Yogaplace Maastricht en De Brandweer. Op 13 mei zal de eerste Stadsverlichting bij de Brandweer plaats vinden. Wees welkom! www.stadsverlichting.nu

  

 

Brandweerkazerne

Vanaf 1 januari 2014 is Eaudizee gevestigd in de oude brandweerkazerne in Maastricht, een creatieve, inspirerende ontmoetingsplek voor het Statenkwartier en Belvédère in het centrum van Maastricht. Meer over de opening en events op deze nieuwe locatie.

Into Yogatherapie

Vanaf september 2014 gaat de Into Yogatherapie beroepsopleiding tot yogatherapeut 800 uur van start. Alle actuele informatie is te vinden op www.intoyogatherapie.nl.